bookmaker logo
betfair

10.0 /10

ODDS VÆRDI

9.0 /10

Kundeservice

8.0 /10

Bettingmarkedet

Kommercielt Indhold

betfair Promokode

Betfair er en af de førende spillere i den store globale spillebranche. Som ny kunde hos bookmakeren kan du med vores betfair promokode få en 100% indbetalingsbonus op til 1.000 kr. Du får altså din første indbetaling fordoblet helt op til 1.000 kr. – det er et af branchens bedste tilbud når det gælder velkomstbonusser.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1.95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

 Afslør din Promokode

Reklamelink

100% bonus 600 kr. bonus
Betfair velkomstbonus: 100% op til 1.000 kr. Spil 200 og få 600 kr.
Minimum indbetaling: 100 kr. 200 kr.
Minimum odds: 1.95 1.50
Omsætningskrav: 8 gange indenfor 90 dage Indenfor 90 dage
Kun for: Nye kunder over 18 år Nye kunder over 18 år
Regler og vilkår gælder: Læs dem her!* Læs dem her!*

Reklamelink

Hent vores Betfair promokode 2021 nu

Alle nye kunder i Danmark, der er over 18 år, kan med vores betfair promokode 2021 få en rigtig god start hos den britiske bookmaker med en fordobling af den første indbetaling. Hvis du udnytter den maksimale betfair bonus har du altså 2.000 kr. til rådighed fra start med en indbetaling på kun 1.000 kr.

Betfair promokode 201818+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1.95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Denne betfair bonus hører til blandt de absolut bedste i den danske branche – de fleste af konkurrenterne tilbyder en velkomstbonus på mellem 500 og 1.000 kr. Nye kunder hos betfair får altså en lidt varmere velkomst end hos andre bookmakere.

I denne anmeldelse af betfair sportsbook kigger vi nærmere på hvad bookmakeren har at tilbyde, og sammenligner det med konkurrenternes produkter og services. Vi starter dog med at vise hvordan du kan modtage din betfair bonus og hvad du skal være opmærksom på inden du opretter en konto.

Betfair velkomstbonussen i detaljer

Det er utroligt nemt og hurtigt at oprette en konto, modtage din velkomstbonus og komme i gang med at spille hos betfair sportsbook. Først og fremmest skal du besøge betfairs hjemmeside og oprette en konto – husk at klikke på et af vores links for at få afsløret vores eksklusive betfair promokode. Selve oprettelsesprocessen tager et par minutter, og derefter kan du straks gå i gang med at spille.

Inden du opretter en konto og takker ja til at modtage en velkomstbonus, er det dog vigtigt at du er opmærksom på de gældende regler og vilkår for bonussen. Lad os tage et kig på nogle af de vigtigste.

Først og fremmest skal du være ny kunde for at kunne modtage velkomstbonussen. Det betyder at du ikke kan modtage den hvis du allerede har en konto, eller hvis du tidligere har været kunde hos betfair. Desuden skal du opholde dig i Danmark når du opretter kontoen.

Dernæst skal du som minimum indbetale 100 kr. ved din første indbetaling for at være berettiget til bonussen. Når du har foretaget din første indbetaling og betfair har overført bonusbeløbet til din konto, skal du opfylde omsætningskravet før du kan foretage en udbetaling. På nuværende tidspunkt lyder omsætningskravet på 8 gange af det samlede beløb, altså din indbetaling og bonusbeløbet. Hvis du f.eks. udnytter den fulde bonus og indbetaler 1.000 kr., så du med bonussen har 2.000 på din konto, skal du omsætte disse 2.000 kr. 8 gange – svarende til i alt 16.000 kr. Bemærk at det kun er væddemål til minimum odds 1.95 der gælder med i omsætningskravet, og at du har 90 dage fra aktivering af bonussen til du skal have opfyldt omsætningskravet. Hvis du ikke opfylder omsætningskravet indenfor denne tidsgrænse, trækkes bonusbeløbet og eventuelle gevinster fra din konto.

Det er kun spil der er placeret på betfair sportsbook, som gælder i omsætningskravet – du må selvfølgelig gerne spille på betfair spillebørsen, men dine væddemål herfra vil ikke gælde i omsætningskravet. Det er både single- og multispil, som tæller med i omsætningskravet – ved multispil skal mindst ét af dine valg dog være på minimum odds 1.95.

Generelt har betfair ganske rimelige regler og vilkår på deres velkomstbonus – sammenlignet med andre bookmakere har de et relativt lavt omsætningskrav, og der er god tid til gennemspille bonussen.

Disse er de mest centrale regler og vilkår for velkomstbonussen, men vi henviser til betfairs hjemmeside for alle regler og vilkår. Det er vigtigt at læse dem igennem inden du takker ja til velkomstbonussen – det tager ikke mere end 5 minutter.

Læs den fulde bonusbeskrivelse her.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1.95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Oprettelse af en Betfair konto

Det er som sagt ganske nemt og hurtigt at oprette en konto hos betfair, og der ikke mere end et par minutter inden din konto er oprettet, og du er klar til at spille. Du skal blot følge disse trin:

 1. Gå til betfairs hjemmeside og tryk på “Tilmeld dig nu” på forsiden.
 2. Indtast dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og e-mail og angiv dit ønskede brugernavn og password.
 3. Klik på “Tilmeld dig nu” nederst på siden.
 4. Din konto er nu oprettet og du er klar til at foretage en indbetaling og begynde at spille.

Betfair oprettelse

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1.95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Når du befinder dig på oprettelsessiden skal du huske at indtaste vores eksklusive betfair promokode. Bemærk dog at dette ikke er nok for at aktivere velkomstbonussen. Du kan aktivere din velkomstbonus på de to følgende måder:

 1. Efter din kontooprettelse bliver du automatisk videreført til betfairs kampagneside. For at aktivere bonussen skal du ganske enkelt klikke på “Aktiver bonus” på denne side.
 2. Hvis du ikke automatisk bliver videreført til kampagnesiden, eller hvis du bare vil tilmelde dig på et senere tidspunkt, kan du altid gå til kampagnesiden ved at klikke på “Kampagner” i den sorte bjælke på forsiden. Her skal du finde velkomstbonussen og klikke på “Aktiver bonus”.

Når du har oprettet din konto og aktiveret din velkomstbonus skal du foretage den første indbetaling til din konto. For at være berettiget til bonussen skal du som sagt indbetale mindst 100 kr. ved den første indbetaling. Du må gerne indbetale mere end 1.000 kr. – i dette tilfælde får du bare den maksimale bonus på 1.000 kr. overført til din konto.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1.95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Det er altså ganske nemt og hurtigt at oprette en konto og aktivere velkomstbonussen, og derefter er du klar til at spille med det samme. Bemærk at du vil blive bedt om at logge ind med NemID når du logger ind via din PC – dette er et krav fra Spillemyndigheden, som skal øge sikkerheden på bookmakernes hjemmesider. Senere i anmeldelsen viser vi hvordan du kan foretage dit betfair login uden NemID.

Andre Betfair kampagner

betfair har et ry for at være en af de mest aktive bookmakere i branchen når det gælder kampagner og bonustilbud til både nye og eksisterende kunder. Udover den flotte velkomstbonus du kan modtage, er der også en række andre velkomsttilbud til nye kunder.

Mange kender betfair for deres forhøjede odds til nye kunder. Med denne kampagne giver betfair nye kunder mulighed for at spille på en udvalgt kamp med forhøjede odds. F.eks. fik nye kunder mulighed for at spille på en dansk sejr i Parken til odds 12.00 i VM-kvalifikationskampen mod Irland – og det var på et tidspunkt, hvor det gennemsnitlige odds på markedet var 1.76. Der er altså nogle heftige odds boosts at hente som ny kunde hos betfair, og bookmakeren udvælger løbende nye kampe til kampagnen.

Betfair odds boostMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Det er dog ikke kun de nye kunder som forkæles. Hvis du tilmelder dig betfairs nyhedsbrev (det kan du gøre når du opretter din konto), kan du også modtage en masse tilbud via e-mail. Du kan modtage freebets, cashbacks og mange andre bonusser via betfairs nyhedsbrev. Ifølge betfair gav de i 2015 50 millioner kroner væk i freebets og bonusser.

Et af de faste tilbud hos betfair er Acca Edge, som er en slags forsikring på dine multispil. Når du aktiverer Acca Edge på dit multispil, får du din indsats tilbage hvis du misser én kamp på din kupon. Hvis du f.eks. rammer 5 ud af 6 rigtige på en kupon, hvor du har aktiveret Acca Edge, får du hele din indsats tilbage. Vær dog opmærksom på at du skal leve med en oddsreducering af din kupon, som afhænger af antallet af spil og oddsene på kuponen.

Betfair acca edgeMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

De fleste som kender til bookmakerbranchen kender efterhånden til cash out, som er en relativt ny service. Denne funktion så første gang dagens lys hos betfair, og i dag finder du stadig branchens bedste cash out-funktion hos den britiske bookmaker. betfair promoverer deres cash out-funktion med en fast kampagne til alle kunder. De giver nemlig en bonus på 100% til alle kunder den første gang de benytter cash out hos betfair. For at deltage i kampagnen skal du placere et single- eller multispil på et eller flere markeder, hvor cash out er tilgængeligt. For at modtage din 100% bonus skal du bruge cash out-funktionen til at låse et spil med nettooverskud, mens dit spil stadig er live. Den maksimale bonus er 250 kr., og den maksimalt kvalificerende indsats er 250 kr., men du må gerne spille for mere hvis du har lyst. Når du har benyttet cash out-funktionen, overføres bonusbeløbet som kontanter til din konto indenfor 24 timer.

Der er hele tiden nye kampagner og bonustilbud til nye og eksisterende kunder – både på sportsbooken og på betfair exchange. Hold derfor øje med kampagnesiden på betfairs hjemmeside for at holde dig opdateret om de seneste nye kampagner, eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så går du ikke glip af noget.

Spiludvalg

betfair tilbyder et glimrende spiludvalg, der ligner det man kan finde hos de førende konkurrenter. Det inkluderer naturligvis de største og mest populære sportsgrene såsom fodbold, tennis og basketball, men du kan også spille på mindre populære sportsgrene såsom dart, snooker, volleyball, badminton, cricket osv. Endelig kan du også spille på mere utraditionelle bettingmarkeder såsom politik og underholdning.

Det største fokus er selvfølgelig på de største sportsgrene, hvor du finder et stort udvalg af odds på tværs af alverdens ligaer og turneringer på mange forskellige niveauer. Især indenfor tennis imponerer betfair med odds helt ned på ITF-niveau, hvilket ikke alle bookmakere kan prale af.

Også udvalget af spiltyper er ganske udmærket, og de fleste sportsbegivenheder dækkes med et bredt udvalg af spiltyper. Den væsentligste mangel indenfor spiltyper er asian handicap, som ikke tilbydes på sportsbooken. Da der tilbydes asian handicap på betfair exchange kan det virke overraskende at betfair sportsbook ikke har odds indenfor denne populære spiltype. Husk dog at du med en konto hos betfair både har adgang til sportsbooken og betfair exchange, så du har i praksis to spiludvalg til rådighed. Vi kan også anbefale at besøge vores sektion med bookmakeranmeldelser for et overblik over andre førende bookmakere i den danske branche.

betfair odds

Generelt har betfair odds og tilbagebetalingsprocenter, som ligger lige under de bookmakere med de højeste tilbagebetalingsprocenter i branchen såsom bet365 og Unibet. En ulempe er, at betfair ofte er relativt sent ude med odds på mange markeder, hvor markedet allerede har svinget en del. Når det er sagt, er det dog muligt at finde markedsførende odds hos betfair hver dag – og det er en god grund til at have en konto hos bookmakeren. Især indenfor en sportsgren som tennis, som betfair har stort fokus på, er det muligt at finde markedsførende odds.

En stor fordel ved at have en konto hos betfair er dog at du som sagt også har adgang til odds fra betfair spillebørsen – så hvis du ikke kan finde et godt odds på sportsbooken, kan du altid prøve spillebørsen og lede efter et højere odds. Husk altid at tjekke spillebørsens odds inden du placerer et væddemål hos betfair sportsbook.

Live betting

I dag er live betting blevet det nye store hit indenfor sportsbetting. Adskillige bookmakere rapporterer at størstedelen af deres omsætning kommer fra live betting, så der er sket en markant ændring i branchen i løbet af de seneste par år.

Hos betfair kan du naturligvis også spille live mens kampe er i gang. Udvalget er bredt og dækker de fleste af de sportsbegivenheder, som også dækkes i udvalget af prematch-odds. Du kan altså spille på alt lige fra de største sportsgrene såsom fodbold, tennis og basketball til mindre populære sportsgrene såsom volleyball, snooker, badminton, cricket, dart og meget mere. Og for de fleste sportsgrene gælder det at du kan spille på kampe langt ned i rækkerne, så du kan spille live på sport på mange forskellige niveauer.

Betfair live bettingMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

På de fleste kampe i liveudvalget har du adgang til en række gratis services mens du spiller. Du har nemlig adgang til en live-grafik samt en række live-statistikker på de fleste kampe, så du kan følge med i hvad der sker på banen minut for minut samt se hvad der er sket i kampen hidtil. Det kan give dig bedre forudsætninger for at vurdere hvem der har momentum, men vær opmærksom på at betfair ikke tager ansvar for at oplysningerne er korrekte – brug dem derfor med en vis varsomhed. Vi anbefaler ikke at følge oplysningerne blindt, da de ofte ikke giver et retvisende billede af kampforløbet.

I stedet anbefaler vi at du ser kampene i TV eller benytter betfairs egen live streaming-tjeneste, som er gratis tilgængelig for alle kunder.

betfair live streaming

Som de fleste andre bookmakere i branchen, herunder NordicBet, bet365 og Unibet, har betfair også deres egen live streaming-tjeneste, hvor du hver dag kan se direkte sport – og det er helt gratis.

Som kunde hos betfair har du bl.a. adgang til direkte billeder fra fodboldkampe fra den italienske Serie A, den hollandske Æresdivisionen, den engelske FA Cup og den belgiske Jupiler League. Bookmakeren har også stort fokus på tennis, hvor der hver dag kan streames kampe fra alverdens turneringer, både fra mændenes ATP Tour, kvindernes WTA Tour samt de mindre Challenger- og ITF-turneringer. Det virker i den grad til at tennis er prioriteret højt hos betfair, så hvis du er tennisfan kan det være en god idé at have en konto hos bookmakeren. Du kan dog også se en masse basketball bl.a. fra den amerikanske NBA og europæiske topkampe fra Eurocup og Euroleague. Når det gælder live streaming på fodbold, tennis og basketball er betfair blandt de førende i branchen – på mindre populære sportsgrene halter udvalget dog i forhold til konkurrenterne.

Betfair live streamingMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Der er som sagt 100% gratis adgang til live streaming for kunder hos betfair. Du har gratis adgang så længe du har penge på din konto, eller hvis du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Du skal ikke betale gebyrer eller abonnement for at se direkte sport hos betfair. Bemærk dog at du ikke kan få billede i fuld skærm på din PC, så du skal leve med et relativt lille billede – du kan også se kampe via betfair appen, hvor du kan se kampe i fuld skærm.

betfair mobil

Som en af de førende bookmakere i branchen tilbyder betfair selvfølgelig også en mobilplatform. Med betfair mobil kan du spille uanset hvor du er, og du behøver ikke at logge ind med NemID. Den danske lovgivning kræver nemlig kun at bookmakere indfører NemID når kunderne foretager deres betfair login via deres PC – af uvisse årsager gælder denne regel ikke for mobilplatforme.

Der findes en gratis betfair app til alle iOS- og Android-enheder, og hvis du ikke vil downloade appen til din enhed kan du også gå til mobilplatformen via browseren på din smartphone eller tablet.

Betfair mobilMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Det er ganske nemt og hurtigt at downloade betfair appen til din smartphone eller tablet. Hvis du har en iOS-enhed skal du ganske enkelt åbne App Store og søge efter “betfair sportsbook”. Derefter skal du bare finde appen i søgeresultatet og downloade den – og du er klar til at spille. Du kan også bare klikke på dette link, som tager dig direkte til appen i App Store.

Hvis du har en Android-enhed er processen lidt mere besværlig, men det går også relativt hurtigt at hente appen. Google Play tillader ikke bettingapps, så derfor kan du ikke finde appen i Google Play. I stedet skal du gå til denne side: apps.betfair.com og finde betfair sportsbook i listen. Husk at give tilladelse til at appen downloades til din enhed.

Generelt har betfair udviklet en god og brugervenlig mobilplatform, hvor du har adgang til de samme funktioner som på hjemmesiden – du kan nemt og hurtigt navigere rundt i spiludvalget og placere væddemål, og du kan også foretage ind- og udbetalinger, kontakte kundeservice eller benytte live betting og live streaming.

Betalingsmetoder hos betfair

Der er masser af muligheder for at foretage ind- og udbetalinger til og fra din betfair konto, og det er en ganske nem og hurtig proces at overføre penge. For at foretage en indbetaling eller udbetaling skal du ganske enkelt logge ind på din konto og klikke på “Indbetal” på forsiden. Dette vil tage dig til kassen, hvor du kan se alle dine ind- og udbetalingsmuligheder.

Alle ind- og udbetalinger foregår gebyrfrit, så du skal aldrig bekymre dig om at betale unødvendige og irriterende gebyrer når du overfører penge. Husk på at betfair har en såkaldt “single wallet solution”, hvilket betyder at du med en indbetaling til betfair sportsbook også kan bruge disse penge på spillebørsen eller i betfairs casino eller pokerplatform.

Vi har samlet et overblik over alle ind- og udbetalingsmuligheder i tabellerne nedenfor.

betfair indbetalingsmuligheder:

Metode Type Gebyr Behandlingstid Minimum Maksimum
 MasterCard/Visa  Betalingskort  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 50  DKK 10.000
 Visa/Maestro  Kreditkort  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 50  DKK 10.000
 Neteller  eWallet  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 150  DKK 337.500
 Skrill  eWallet  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 100  DKK 337.500
 PayPal  eWallet  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 50  DKK 64.500
 paysafecard  eWallet  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 100  DKK 10.000
 Trustly  Instant Banking  Gratis  Øjeblikkeligt  DKK 100  DKK 50.000
 Bank  Bankoverførsel  Gratis  2-5 arbejdsdage  DKK 50  Ingen

betfair udbetalingsmuligheder:

Metode Type Gebyr Behandlingstid Minimum Maksimum
 Visa/MasterCard  Betalingskort  Gratis  2-5 arbejdsdage  DKK 120  Ingen
 Visa/Maestro  Kreditkort  Gratis  1-5 arbejdsdage  DKK 120  Ingen
 Neteller  eWallet  Gratis  1-4 timer  DKK 100  DKK 350.000
 Skrill  eWallet  Gratis  Indenfor 24 timer  DKK 50  DKK 75.000
 PayPal  eWallet  Gratis  Indenfor 24 timer  DKK 100  DKK 85.000
 Bank  Bankoverførsel  Gratis  2-5 arbejdsdage  DKK 300  Ingen

betfair kontakt

Hvis du har spørgsmål til betfair kan du kontakte deres kundeservice ved at klikke på “Hjælp” øverst på forsiden, og derefter “Kontakt os” på den nye side. Her kan du se svar på nogle af de mest stillede spørgsmål, og du kan også søge i deres FAQ-sektion. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål på hjemmesiden, kan du foretage betfair kontakt på disse måder:

 • Via livechat fra 10-23 hver dag. Du kommer i kontakt med en medarbejder indenfor 1 minut.
 • Via e-mail, hvor den gennemsnitlige svartid er 4 timer.
 • Via telefon på nummeret 32 71 46 61 hver dag fra 10-18.30.

Betfair kontaktMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Der er altså gode muligheder for at komme i kontakt med betfairs kundeservice, og du kommer altid hurtigt igennem til en venlig og kompetent medarbejder. Vi kan anbefale livechatten, hvor du hurtigt og nemt kommer i kontakt med en medarbejder og hurtigt får løst dine problemer.

FAQ

Kan jeg få en betfair promokode?

Ja, vi har forhandlet os frem til en eksklusiv betfair promokode, som afsløres for dig når du klikker på et link her på siden. Denne giver dig som sagt en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Hvordan opretter jeg en konto?

Det er nemt og hurtigt at oprette en konto hos betfair. Du skal bare gå til betfairs hjemmeside og klikke på “Tilmeld dig nu” på forsiden. Dernæst skal du indtaste dine personlige oplysninger, brugernavn og password. Husk at skrive vores betfair promokode i bonuskodefeltet i forbindelse med din kontooprettelse, hvis du vil modtage velkomstbonussen.

Kan jeg spille på spillebørsen med en konto hos betfair sportsbook?

betfair opererer med en såkaldt “single wallet solution”, hvilket betyder at du har én konto til alle de forskellige dele af betfairs hjemmeside. Det betyder også at en indbetaling til din konto hos betfair sportsbook også kan bruges på spillebørsen, betfair poker eller casino. Så du behøver ikke at foretage seperate indbetalinger hvis du både vil spille på sportsbooken og spillebørsen.

Kan jeg bruge cash out hos betfair?

Ja, betfair var faktisk den virksomhed der først kom på banen med en cash out-funktion, og i dag er det stadig den bookmaker der har den bedste cash out. Den er tilgængelig på et bredt udvalg af markeder, og du kan både benytte den på single- og multispil. Husk dog at betfair har en profitmargin på deres cash out-funktion, så hvis du bruger den for meget kommer du til at tabe penge på den lange bane.

Tilbyder betfair live streaming?

Som kunde hos betfair har du gratis adgang til deres live streaming tjeneste, hvor du hver dag kan se en masse sport. Det eneste der kræves for at få adgang til tjenesten er, at du har penge på din konto eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Kan jeg spille hos betfair via mobilen?

Ja, betfair har udviklet en glimrende mobilplatform, som er tilgængelig for alle iOS- og Android-enheder. Du kan hente appen gratis til din smartphone eller tablet, og du kan også tilgå mobilplatformen via browseren på din enhed. Som et ekstra plus skal du ikke logge ind med NemID når du logger ind via mobilen.

Kan jeg blive ramt af limits hos betfair?

En af ulemperne ved betfair sportsbook er, at de opererer med personlige limits på vindende kunder. De er relativt hurtige til at udelukke vindende kunder, som over en periode har udvist et vindende spillemønster, eller som har skabt et overskud på deres konto. Fordelen er dog, at disse limits ikke gælder på spillebørsen – så selvom du rammes af limits på sportsbooken, kan du stadig spille videre på spillebørsen.

Hvordan kontakter jeg betfairs kundeservice?

betfair har en god dansk kundeservice, som er åben i dagtimerne. Du kan kontakte betfair på disse måder:

 • Via livechat fra 10-23 hver dag. Du kommer i kontakt med en medarbejder indenfor 1 minut.
 • Via e-mail, hvor den gennemsnitlige svartid er 4 timer.
 • Via telefon på nummeret 32 71 46 61 hver dag fra 10-18.30.

Der er altid en venlig og kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig med store og små problemer, så du skal ikke være bange for at tage kontakt til bookmakeren.

Samlet vurdering

betfair er en af de største bookmakere i den globale spilleindustri, og derfor får du som kunde adgang til en lang række fordelagtige produkter og services. Først og fremmest har du adgang til et stort spiludvalg, som inkluderer odds på alle de største sportsgrene og en lang række mindre sportsgrene og nichemarkeder. Spiltyper er der også rigeligt af – en væsentlig mangel er dog asian handicap, som ikke tilbydes på sportsbooken.

Oddsniveauet ligger en smule under førende bookmakere såsom bet365 og Unibet, men når det er sagt er det stadig muligt at finde markedsførende odds hos betfair, hvorfor det kan give dig et boost i dit bettingregnskab. Husk også at du med en konto hos betfair sportsbook har adgang til spillebørsen, hvor du kan spille mod andre spillere.

Udover et stort spiludvalg tilbyder betfair en god live betting-løsning, hvor der hver dag findes tusindvise af liveodds på tværs af en masse sportsgrene, ligaer og turneringer. Mens du spiller live har du desuden mulighed for at benytte gratis værktøjer såsom live-grafikker, live-statistikker og live streaming, hvor du hver dag året rundt kan se en masse direkte sport – helt gratis. Især indenfor tennis, fodbold og basketball imponerer betfair med et bredt udvalg af live streamede begivenheder på mange forskellige niveauer.

Et andet positivt aspekt ved betfair er, at de har udviklet en god mobilplatform, som giver dig mulighed for at spille når du er på farten eller hvis du ikke orker at logge ind med NemID. Via mobilplatformen har du adgang til de samme funktioner og services som på hjemmesiden, hvilket bl.a. inkluderer live betting, live streaming, cash out og ind- og udbetalinger.

Overordnet set leverer betfair et fremragende produkt – når det er sagt, er det selvfølgelig en skam at vindende kunder ikke er velkomne hos betfair sportsbook. Det er virkelig en streg i regningen, når en bookmaker ikke kan tåle at tabe.

Husk at benytte vores betfair promokode hvis du opretter en konto hos betfair sportsbook – så får du 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1.95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Afslør din Promokode

Reklamelink