bookmaker logo
OnsideBetting

7 /10

ODDS VÆRDI

7 /10

Kundeservice

7 /10

Bettingmarkedet

Kommercielt Indhold

OnsideBetting Bonuskode

OnsideBetting er en helt ny bookmaker på den danske betting-scene, og lige nu kan du modtage deres eksklusive velkomstbonus på op til 700 kroner. Denne bonus får du kun, hvis du opretter dig via denne side med vores OnsideBetting bonuskode MAXSPORT.

Hent din eksklusive bonus her*

*Reklamelink | 18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 6x til odds 1.50 inden for 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Du kan læse meget mere om OnsideBetting i denne artikel. Vi kommer ind på alt lige fra registrering til kundeservice, og hvis du vil vide mere om deres velkomstbonus og kampagner, kommer vi også rundt om det.

Registrering og login

OnsideBetting er endelig gået i luften, og de er nu klar til at byde alle nye spillere velkommen. Hvis du ønsker at registrere dig hos Danmarks nye spilleside, kan dette gøres nemt, hurtigt og ganske sikkert. Alt du skal gøre for at oprette dig er, at trykke på Tilmeld øverst i højre side og herefter gennemgå nedenstående trin. Det tager få minutter, og du er straks klar til at starte med at spille.

  1. Indtast navn og adresse
  2. Indtast dine brugeroplysninger (brugernavn og adgangskode) samt vores OnsideBetting bonuskode MAXSPORT
  3. Verificér din konto med NemID
  4. Modtag din eksklusive velkomstbonus

Velkomstbonus og andre bonusser

Når du registrerer dig som ny spiller hos OnsideBetting, kan du få fingrene i en flot velkomstbonus, hvis du benytter vores eksklusive OnsideBetting bonuskode MAXSPORT. Velkomstbonussen lyder på 100% op til 700 kroner, og du får den kun, hvis du opretter dig via vores side og benytter ovennævnte bonuskode.

Få overblikket over bonussen her:

OnsideBetting bonus Informationer
Velkomstbonus 100% op til 700 kr.
Minimum odds 1.50
Gennemspilskrav 6 gange indenfor 60 dage efter aktivering
Bonuskode MAXSPORT

Regler og vilkår: 18+. Tilbuddet gives kun til nye spillere, og skal igangsættes senest 3 uger efter registrering. Benyt bonuskoden MAXSPORT for at tilføje bonussen til din indbetaling. Indbetalingen plus bonussen skal gennemspilles 6 gange. Opfyldes gennemspilskravene ikke indenfor 60 dage efter aktivering af bonussen, bortfalder bonusbeløbet, samt eventuelle gevinster vundet fra bonusbeløbet. Kun væddemål indgået som singlespil, kombinationsvæddemål eller systemspil, hvor alle valgte odds er mindst 1,50 tæller med i gennemspilningskravet. Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål. StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Andre sjove kampagner

Som eksisterende spiller er det altid dejligt, hvis en bookmaker ikke kun ryster op med en velkomstbonus til nye spillere. Denne del har OnsideBetting heldigvis forstået, og foruden at tilbyde en velkomstbonus til enten sport eller casino,  så tilbyder de også en såkaldt multi boost bonus. Den går ud på, at hvis du spiller på flere kampe på samme side, så vælger OnsideBetting at booste dine væddemål med en procentuel forøgelse, der kan give dig en større gevinst, hvis du vinder på dit væddemål. Procentsatsen afhænger af, hvor mange kampe du spille på.

OnsideBetting er stadig helt ny, og man kan kun håbe på, at de fremover vælger at tilbyde endnu flere sjove kampagner til deres eksisterende spillere, så der er lidt ekstra at blive hængende for.

Har du endnu ikke en bruger hos OnsideBetting så husk, at du lige nu kan gøre brug af vores OnsideBetting bonuskode MAXSPORT, som giver dig en ekstra god velkomstbonus og lidt ekstra at starte ud på hos den betting glade spilleside.

OnsideBetting bonuskode

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Udvalg af sportsbetting

OnsideBetting er en bookmaker med masser af sport på programmet. Hos denne nye bookmaker kan du spille på alt lige fra fodbold, tennis og basketball til dart, e-sports og MMA. Udvalget af kampe hos de forskellige sportsgrene og dybden af spilmuligheder varierer en smule, men er du til de mere populære sportsgrene som fodbold, tennis og basketball er du sikret et flot udvalg inden for sportsbetting.

Mobil browser eller app?

Det er meget eftertragtet blandt danske spillere at kunne placere sine væddemål via mobilen. Det er nemlig hurtigt, nemt og tilgængeligt, hvor end du befinder dig. Og netop denne mulighed har du naturligvis også med OnsideBetting.

Der findes dog endnu ingen OnsideBetting app, men til gengæld kan du nemt og uden besvær tilgå OnsideBetting direkte via din mobil browser.

Få hjælp fra kundeservice

Oplever du problemer OnsideBetting, eller har du spørgsmål til platformen, så kan du altid kontakte OnsideBettings kundeservice. Dine muligheder for at kontakte OnisdeBettings kundeservice er dog på nuværende tidspunkt sparsomme. Den umiddelbart eneste mulighed for at komme i kontakt med OnsideBetting er ved hjælp af e-mail. Du skal blot sende din besked til support@onsidebetting.dk og afvente svar. Det positive er dog at OnsideBetting er 100% danskejet, og du er derfor garanteret at blive betjent på dansk.