bookmaker logo
OnsideBetting

/10

ODDS VÆRDI

/10

Kundeservice

/10

Bettingmarkedet

Kommercielt Indhold

OnsideBetting Bonus

OnsideBetting er en side, der snart går i luften i Danmark. I denne artikel kan du læse om alt det, der er værd at vide om denne nye bookmaker.

Vi kommer ind på alt lige fra registrering, kundeservice til en OnsideBetting bonus. Hvis du vil vide noget om deres velkomstbonus, kampagner, bonus m.m., kommer vi også rundt om det.

Registrering og login

Når først OnsideBetting er kommet i gang, er vi sikre på, at det vil være nemt for dig at finde en knap, du skal trykke på, hvis du ønsker at registrere dig som spiller hos bookmakeren.

Når først du har registreret dig, gætter vi, at du fremover bare skal bruge dit login, når du vil spille.

Velkomstbonus og andre bonusser

Når du registrerer dig som spiller hos OnsideBetting, kan du få fingrene i en velkomstbonus. Velkomstbonussen lyder på 100% op til 500 DKK, så det kan du godt glæde dig til.

Derudover arbejder vi på at kunne tilbyde en OnsideBetting bonuskode, som vil give dig en ekstra god start hos OnsideBetting, når du opretter dig via vores side.

Se bonussen her:

OnsideBetting bonusInformationer
Velkomstbonus100% op til 500 kr.
Minimum odds1.50 (1.19 ved kombinationsvæddemål)
Gennemspilskrav5 gange indenfor 60 dage efter aktivering

Regler og vilkår for bonussen:

 • Tilbuddet gives kun til nye spillere, og skal igangsættes senest 3 uger efter registrering.
 • Tilbuddet kan kun accepteres i forbindelse med den første indbetaling.
 • Bonusbeløbet skal gennemspilles 6 gange. Du skal dermed spille for 6 x 500 kr. = 3000 kr., eller på andre måder omsætte for 3.000 kr. i overensstemmelse med gældende regler for bonussen.
 • Hvis en spiller indgår flere væddemål under samme kamp, vil kun det først placerede spil prelive og live medtælles i gennemspilskrævet.
 • Spilleren kan ikke disponere over bonusbeløbet før kravene til gennemspil er opfyldt. Opfyldes gennemspilskravene ikke indenfor 60 dage efter aktivering af bonussen, bortfalder bonusbeløbet.
 • Kun væddemål indgået som singlespil eller kombinationsvæddemål med et samlet odds på mindst 1,50 tæller med i gennemspilningen af bonussen. Alle odds i et kombinationsvæddemål skal være på minimum 1,19 for at væddemålet tæller med i gennemspilningskravet.
 • Et væddemål registreres først som tællende med i gennemspilningen af en bonus, når resultatet for væddemålet foreligger. Hvis et væddemål annulleres eller afsluttes med ”tag pengene funktionen” tæller det ikke med i gennemspilningen af bonussen.
 • Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål.

Andre sjove kampagner

Det er altid dejligt, hvis en bookmaker ikke kun ryster op med en velkomstbonus til nye spillere. Derfor håber vi på, at du får muligheden for at blive forkælet ved for eksempel at kunne få fat i flere bonuskoder.

Det kan ligeledes tænkes, at loyale spillere bliver værdsat med en eller anden form for bonus en gang imellem. Desuden kan vi kun håbe på, at der løbende vil være kampagner til glæde for alle spillere på siden – både nye som allerede eksisterende spillere.

Hvis du skal bruge en bonuskode, vil den sandsynligvis være nem for dig at finde. Ofte oplyser bookmakerne selv, hvilken bonuskode, du skal bruge for at få eksempelvis en OnsideBetting bonus.

OnsideBettingMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Udvalg af sportsbetting

Vi håber og tror på, at denne nye udbyder på markedet, er en bookmaker med masser af sport på programmet. Vi forventer, at du vil have mulighed for at kunne spille på alt inden for sportsbetting, så du kan vælge frit inden for dit interesseområde.

Hos udbyderen forventer vi ligeledes, at du kommer til at kunne boltre dig i alt inden for online betting og sportsbetting på diverse sportsgrene.

Mobil browser eller app?

Det er meget eftertragtet blandt danske spillere at kunne placere sine væddemål via mobilen. Det er nemlig hurtigt, nemt og tilgængeligt, hvor end du befinder dig. Derfor tænker vi, at OnsideBetting nok også vil have denne mulighed.

Om du kan tilgå deres side direkte via din mobil browser på mobilen, eller om du skal downloade en app, tør vi endnu ikke spå om. Vi må derfor blot afvente og se, hvilke muligheder den nye bookmaker vil tilbyde de danske spillere.

Få hjælp fra kundeservice

Det bliver svært at komme udenom, at der vil være en eller anden form for kundeservice på OnsideBettings side.

Der er dog flere muligheder, når det kommer til, hvordan kundeservicen kan komme til at se ud. I hvert fald hvis vi tager et kig hos andre online bookmakere, da disse tilbyder alt lige fra en live chat til en telefonisk kundeservice eller svar via e-mail.

En kundeservice kan derfor både være

 • en FAQ
 • telefonisk kontakt
 • mail
 • live chat.

Hvad og hvilke muligheder, der vil blive tilbudt spillerne, er indtil videre uvist. Vi kan desværre heller ikke oplyse, om det bliver på dansk eller engelsk.

Vi må derfor blot vente og se, hvad det bliver til. Uanset hvad forventer vi dog, at der vil være mulighed for at få hjælp hos den nye bookmaker på en eller anden måde.