bookmaker logo
unibet

7.0 /10

ODDS VÆRDI

9.0 /10

Kundeservice

8.0 /10

Bettingmarkedet

Kommercielt Indhold

Unibet bonuskode

Unibet er en del af den store svenske bettingkoncern Kindred Group, som bl.a. også står bag Maria Casino. Med rødder i Skandinavien er der selvfølgelig også stort fokus på de skandinaviske kunder, som får rig mulighed for at spille på sport fra de nordiske lande. Bookmakeren byder alle nye kunder med en Unibet bonuskode velkommen med et boost på den første indbetaling.

 Afslør bonuskode!

Reklamelink

Unibet velkomstbonus: 100% op til 1.000 kr. Regler og vilkår
Minimum indbetaling: 40 kr. 18+, R&V gælder
Minimum odds: 1.40 18+, R&V gælder
Omsætningskrav: 8 gange indenfor 60 dage 18+, R&V gælder
Kun for: Nye kunder over 18 år 18+, R&V gælder
Regler og vilkår gælder: Læs dem her!* 18+, R&V gælder

*Reklamelink | 18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 40 kr. | Min. odds 1.40 | Omsættes 8x indenfor 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Opret din nye spillekonto hos Unibet allerede i dag med vores Unibet bonuskode og få en Unibet bonus på 100% op til 1000 kroner. Bedre start kan man ikke ønske sig!

Denne bonus gælder kun nye kunder over 18 år. Minimum indbetaling er 40 kr. og selve bonussen skal omsættes minimum 8 gange til odds 1.40 eller over indenfor 60 dage. Du kan se yderligere regler og vilkår her.

Unibet bonuskode 2020

Med en Unibet bonuskode 2020 får du som sagt matchet alt hvad du indbetaler første gang op til 1.000 kr. Du skal blot indbetale mindst 40 kr. første gang. Ud over din bonus får du også adgang til en masse gode features, som bidrager til en sjov og underholdende bettingoplevelse, herunder et flot spiludvalg og masser af live streaming fra både computer, tablet og mobil.

Når man sammenligner med velkomstbonusser fra andre bookmakere, er denne Unibet velkomstbonus ganske konkurrencedygtig, og ligger i toppen af branchen. Mange andre bookmakere tilbyder en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., men Unibet overgår altså disse med en velkomstbonus på op til hele 1.000 kr. Desuden er der bonusreglerne ganske rimelige, bl.a. med et relativt lavt omsætningskrav.

Unibet bonuskode 2019

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 40 kr. | Min. odds 1.40 | Omsættes 8x indenfor 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

I denne Unibet anmeldelse tager vi et grundigt kig på den skandinaviske bookmaker. Vi vurderer deres bettingprodukt ud fra de parametre, som er vigtigst for kunderne. Det inkluderer odds og tilbagebetalingsprocenter, spiludvalg, live betting, live streaming, kundeservice, ind- og udbetalingsmuligheder, bonustilbud og kampagner osv. Vi sammenligner de forskellige dele af Unibets hjemmeside med de førende bookmakere i branchen. Først tager vi dog et kig på den bonus du kan modtage med en Unibet bonuskode 2020.

Unibet bonus regler og vilkår

Inden du indtaster en Unibet bonuskode og aktiverer velkomstbonussen, er det meget vigtigt at være opmærksom på de gældende regler og vilkår. Vi tager nu et kig på nogle af de vigtigste regler og vilkår, men husk at denne liste ikke inkluderer samtlige regler – vi anbefaler altid at tjekke Unibets hjemmeside for den fulde liste af regler inden du aktiverer din velkomstbonus. Så er du sikker på at du har 100% opdaterede og korrekte oplysninger.

Først og fremmest gælder denne Unibet bonus kun for nye kunder. Det betyder at du ikke kan modtage den, hvis du allerede har en konto hos bookmakeren eller hvis du tidligere har været kunde. Bemærk også at bonussen kun gælder for kunder, som er bosiddende i Danmark. Når du har aktiveret velkomstbonussen, skal du som minimum indbetale 40 kr. for at være berettiget til den. Bonussen skal aktiveres i forbindelse med oprettelse af din konto – hvis du opretter en konto uden at aktivere den, vil det ikke være muligt at modtage den på et senere tidspunkt.

Når du har foretaget din første indbetaling og modtaget din velkomstbonus, vil hele beløbet være låst fast på din konto indtil du har opfyldt omsætningskravet, som lyder på 8 gange bonusbeløbet til minimum odds 1.40 indenfor 60 dage. Hvis du f.eks. indbetaler 1.000 kr., indbetaler Unibet automatisk 1.000 kr. på din konto, så du har 2.000 kr. til rådighed på din konto fra start. Dit bonusbeløb på 1.000 kr. skal omsættes 8 gange, hvilket altså betyder at du skal omsætte for i alt 8.000 kr. indenfor 60 dage. Husk at det kun er væddemål med minimum odds 1.40, som gælder med i omsætningskravet. Opfylder du ikke omsætningskravet indenfor den fastsatte tidsgrænse, vil bonusbeløbet og eventuelle gevinster herfra blive trukket fra din konto.

Brug vores Unibet bonuskode 2019

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 40 kr. | Min. odds 1.40 | Omsættes 8x indenfor 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Overordnet set har Unibet ganske rimelige regler og vilkår på deres velkomstbonus, og de er faktisk mindre strenge end hos de fleste andre bookmakere i den danske branche. Omsætningskravet på 8 gange bonusbeløbet er ganske konkurrencedygtigt og lavere end hos de fleste af konkurrenterne, og det er positivt at minimumsoddset er helt nede på 1.40, hvor det hos mange af de andre bookmakere ligger på 1.50 eller højere.

Disse er nogle af de vigtigste regler og vilkår for Unibet velkomstbonussen, men det er som sagt ikke en fuldstændig liste. Vi anbefaler altid at tjekke Unibets hjemmeside for den fulde liste af regler og vilkår. Det tager ikke mere end 5 minutter at gå alle reglerne igennem, og når du har gjort det, er du sikker på at du ikke har overset noget. Se alle regler her.

Hvordan registrerer jeg min nye Unibet konto?

Registreringsprocessen er relativt smertefri og tager kun et øjeblik. Du vil blive bedt om at angive de mest basale informationer om dig selv såsom navn, adresse, CPR-nummer og e-mail.

En hurtig guide til oprettelse af spilkonto:

 • Gå til Unibet.dk
 • Klik på “Opret konto” i øverste højre hjørne på forsiden.
 • Indtast dine personlige oplysninger i skemaet, som kommer frem på din skærm.
 • Vær opmærksom på at brugernavn og adgangskode skal være på mindst 8 tegn og ikke må indeholde navn, brugernavn og fødselsdato.
 • Svar på sikkerhedsspørgsmålet.
 • Indtast til sidst Unibet bonuskoden i feltet.
 • Indbetal penge (husk minimum 40 kr. for at modtage velkomstbonussen) og begynd at spille.

Når du har oprettet din konto, vil du blive bedt om at bekræfte din identitet ved at foretage et NemID-login. Det er en sikkerhed, som alle bookmakere skal indføre på deres hjemmeside ifølge lovgivningen fra Spillemyndigheden, og det er kun indført for at øge din kontos sikkerhed og forhindre hacking. Fremover skal du også logge ind med NemID hver gang du logger ind på din PC – læs senere i anmeldelsen hvordan du logger ind uden NemID.

Andre kampagner hos Unibet

Når du opretter en spilkonto hos Unibet, får du ikke blot en fantastisk velkomstbonus. En masse andre muligheder åbner sig nemlig op for dig i form af kampagner og bonustilbud. Det er rent ud sagt et mekka for dig, der elsker at placere væddemål på sport! Hos Unibet er der et hav af kampagner, features og tilbud, man kan benytte sig af efter registreringen.

Unibet Free Bet Klub

En af de kampagner, som Unibet tilbyder deres eksisterende spillere hedder Unibet Free Bet Klub. For at blive en del af klubben, skal du foretage minimum fire live bets til en minimumindsats på 50 kroner i løbet af en uge. Til gengæld kvitterer Unibet med et 50 kroners freebet, som du kan bruge på alle sports markeder. Du kan læse mere om denne og alle deres andre kampagner her hos Unibet.

Stort udvalg af sportsgrene og markeder

Unibet tilbyder uden tvivl et af branchens største udvalg af odds. Der dækkes bredt på et hav af markeder på tværs af sportsgrene, ligaer og turneringer på mange forskellige niveauer. Det er selvfølgelig muligt at spille på populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball og ishockey, men du kan også finde masser af odds på mindre sportsgrene såsom dart, e-sport, cricket, golf, snooker, badminton, bandy, hestevæddeløb og meget mere.

Der er altså masser af sport at finde i Unibets spiludvalg, men der er også et hav af alternative markeder at vælge mellem hos den skandinaviske bookmaker. Der er nemlig masser af odds indenfor kategorierne politik og underholdning. Du kan bl.a. spille på præsidentvalg og parlamentsvalg i alverdens lande, og endda forbundsvalg i Australien eller kommunalvalg hjemme i Danmark. Det er endda også muligt at spille på om Donald Trump bliver stillet for en rigsret! Indenfor underholdningskategorien kan du bl.a. finde odds på om prins William og prinsesse Kate fra den royale familie i Storbritannien får en søn eller datter ved næste fødsel, om der kommer en video på YouTube der får flere views end Despacito i løbet af 2020 og masser af odds på prisuddelinger såsom The Oscars. Udvalget af odds hos Unibet går altså lidt udover hvad man kan forestille sig.

Unibet spiludvalgMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Unibet har, som alle andre bookmakere i branchen, størst fokus på fodbold i deres spiludvalg. Antallet af odds på den populære sportsgren er enormt, og dækker alt fra de største europæiske ligaer og turneringer såsom Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1 til mindre ligaer og turneringer fra hele verden. Du kan bl.a. finde odds på den jamaicanske Premier League, Vietnams U19 mesterskab eller Division 1 i Saudi Arabien. Der er altså masser af muligheder for at finde et område at specialisere sig i når man spiller hos Unibet – de tilbyder masser af odds langt nede i rækkerne, herunder reserve- og ungdomsfodbold.

Der er som sagt meget andet at finde i spiludvalget hos Unibet, heriblandt odds på den svenske “nationalsport” bandy, pesäpallo fra Finland og mange andre niche-sportsgrene. Udvalget af spiltyper er generelt tilfredsstillende og dækker meget mere end bare det klassiske vinderspil. Især indenfor cykling og vintersport skiller Unibet sig ud fra de øvrige konkurrenter med masser af specials og spilvarianter. Det er også ganske positivt at bookmakeren tilbyder odds på det populære asian handicap i mange sportsgrene – det giver flere muligheder for handicapspil end det klassiske europæiske handicap. Der er altså ikke meget at klage over når det gælder spiludvalget hos Unibet.

Unibet odds

Generelt tilbyder Unibet relativt høje odds og flotte tilbagebetalingsprocenter i forhold til konkurrenterne. På mange af de største markeder såsom 1X2 i Champions League i fodbold, ligger tilbagebetalingsprocenten ofte tæt på 98%, hvilket dermed giver en meget lille profitmargin. Generelt er der på de større markeder tilbagebetalingsprocenter som ligger omkring 95%, så det er et ganske flot oddsniveau den skandinaviske bookmaker tilbyder.

Når det er sagt, er der dog ingen markeder, hvor Unibet skiller sig væsentligt ud fra mængden. Mange bookmakere har deres egen niche, hvor de tilbyder højere tilbagebetalingsprocenter, men Unibet har valgt at fokusere på at have et generelt højt oddsniveau på tværs af alle markeder. Derfor finder man heller ikke markedsførende odds hos Unibet lige så ofte som man gør det hos andre bookmakere. Fordelen ved Unibet er dog, at de åbner deres markeder relativt tidligt, hvilket gør det muligt at fange tidlige odds, der er sat forkert. Generelt er det en god idé at have en konto hos Unibet, da oddsene er ganske flotte – det vil formentligt være til gavn for dit bettingregnskab.

Øg spændingen med Unibet live betting

Du finder selvfølgelig også en masse livemarkeder hos Unibet, som har stort fokus på området. Live betting er blevet meget populært i de seneste år, og flere bookmakere har meldt ud at det i dag udgør størstedelen af deres omsætning. Unibet er selvfølgelig med på trenden, og tilbyder en af branchens bedste live betting platforme.

Det største fokus er, ligesom på prematch-markederne, på fodbold. Der tilbydes et stort udvalg af liveodds på fodbold fra alverdens ligaer og turneringer i forskellige lande. Du kan selvfølgelig spille på alle de største ligaer og turneringer såsom Premier League, Bundesligaen, Serie A, La Liga og Ligue 1, men derudover kan du spille live på fodbold fra små fodboldnationer i hele verden samt reserve- og ungdomsfodbold. Vi har blandt andet fundet liveodds på kampe fra President’s Cup i Indonesien og U19 mesterskabet i Vietnam.

Hvad der især er positivt, og ganske overraskende, er at antallet af spiltyper selv på disse små kampe er ganske stort – helt op mod 40 markeder var tilgængelige under kampen i den indonesiske President’s Cup. På de fleste af de fodboldkampe, der dækkes med liveodds, kan man finde odds på alt lige fra 1X2, over/under og europæisk og asian handicap til hvilket hold der scorer næste mål, draw no bet, antal mål i et tidsinterval, halvleg/fuldtid og enkelte andre. Dette udvalg er naturligvis endnu større på de største kampe fra bl.a. Premier League i England, hvor man under kampen også kan finde masser af liveodds på spillerspecials, hjørnespark og kort.

Også indenfor andre populære sportsgrene såsom tennis, ishockey og basketball imponerer Unibet med deres udvalg af liveodds. Indenfor tennis tilbydes der liveodds på alt lige fra store kampe fra Grand Slams til kampe fra mindre turneringer på Challenger- og ITF-niveau. Også her er udvalget af spiltyper relativt stort, og selv på små ITF-kampe findes der til tider over 40 tilgængelige livemarkeder.

Det er dog ikke kun de mest populære sportsgrene man kan spille live på hos Unibet. Også de mindre sportsgrene såsom dart, snooker, volleyball, badminton, cricket, bordtennis, golf og vintersport er dækket med liveodds hos Unibet. Dette store udvalg er der kun få af konkurrenterne, som kan måle sig med, og derfor kan vi varmt anbefale at benytte Unibet som din bookmaker, hvis du elsker live betting.

Der er ikke kun et stort udvalg af livemarkeder hos Unibet – platformen er også opbygget på en logisk og intuitiv måde, hvor brugeroplevelsen har fået højeste prioritet. Det er ganske nemt at navigere rundt på live betting platformen og finde de kampe og liveodds man leder efter. Kampene er inddelt logisk efter sportsgren, liga og turnering, så det tager kun et øjeblik at finde frem til den specifikke kamp man leder efter. Hvis du skulle have problemer med at finde hvad du leder efter, kan du benytte søgefunktionen i toppen af platformen til at søge efter den spiller eller det hold, du vil spille på.

Unibet live bettingMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Den gode live betting platform inkluderer også en masse ekstra gratis features, som kan hjælpe dig med at følge med i kampe mens de spilles og finde de bedste liveodds. Først og fremmest har du adgang til en række live-statistikker og en live-grafik på de fleste af de sportsbegivenheder, du finder på live betting platformen. Derudover tilbydes der live streaming af en lang række kampe på tværs af de mange forskellige sportsgrene (læs mere om det i næste afsnit). Disse værktøjer er gratis tilgængelige for kunder hos Unibet, og de kan være med til at give dig et indblik i enhver kamp. Vær dog opmærksom på at de oplysninger, som du får med live-statistikker og live-grafikken ikke nødvendigvis er 100% korrekte. Unibet fraskriver sig nemlig ansvar for at oplysningerne er helt korrekte. Derfor bør du altid benytte dem med en vis varsomhed – det er ikke en god idé at placere væddemål udelukkende på baggrund af de tilgængelige live-statistikker.

En ekstra funktion, som Unibet har implementeret på live betting platformen, er cash out. Unibet kalder denne funktion for Cash In, og den giver dig mulighed for at lukke dine væddemål før de er afgjorte. Du kan f.eks. lukke et væddemål hvis dit hold fører, og du via Unibet live streaming kan se at de er under stort pres fra modstanderen. Dermed kan du sikre dig en gevinst og undgå risikoen for at holdet ikke vinder kampen. Bemærk dog at Unibet tager en vis kommission for at tilbyde denne cash out funktion.

Overordnet set er Unibet live betting en klar anbefaling værd. Udvalget af livemarkeder er helt i top og dækker bredt på tværs af både store og små sportsbegivenheder, og uanset hvor stor eller lille en kamp er, kan du regne med at der er masser af liveodds at vælge mellem. Det er ganske nemt at navigere rundt og finde den kamp og de odds du leder efter, og brugervenligheden er helt i top. Desuden kan du med de ekstra features såsom live streaming og cash in få bedre kontrol over dine livespil.

Følg med direkte med Unibet live streaming

Unibet tilbyder som sagt også en live streaming tjeneste, hvor du hele året rundt kan følge med i en masse kampe mens de spilles. Med Unibet live streaming kan du se en masse kampe indenfor store sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og håndbold, men du har også adgang til direkte billeder fra mindre sportsgrene som dart, volleyball, bordtennis, badminton, snooker og meget mere. For at se et overblik over alle nuværende og kommende live streamede kampe, skal du bare gå til live betting platformen og klikke på “live streaming” i menuen til venstre.

Det største fokus er naturligvis på fodbold, hvor du kan se en masse topfodbold fra de største europæiske ligaer. Unibet live streaming dækker blandt andet Bundesligaen, La Liga, Serie A, Ligue 1 og Æresdivisionen. Derudover tilbyder de live streaming af en lang række kampe fra sekundære og mindre ligaer og turneringer rundt omkring i både Europa, Nord- og Sydamerika og Asien. Blandt andet kan du se direkte fodbold fra tjekkiske U21-kampe. Du får altså adgang til at se masser af fodbold med en konto hos Unibet.

Det er dog ikke kun fodbold der er stort fokus på. Også indenfor tennis er udvalget af live streamede kampe ganske stort i forhold til konkurrenterne. Du kan ikke kun se nogle af de største kampe fra mændenes ATP Tour og damernes WTA Tour, heriblandt store Grand Slam kampe – du kan nemlig se masser af kampe fra de mindre Challenger- og ITF-turneringer rundt omkring i verden. Derfor er der stort set hver dag en masse tennis at se med Unibet live streaming. Basketball dækkes også ganske godt hos Unibet, hvor du kan streame masser af kampe fra NBA samt europæisk topbasketball fra topligaer og internationale turneringer såsom Champions League og Euro Cup.

Unibet live streaming skiller sig især ud fra konkurrenterne i deres dækning af håndbold. Du kan nemlig se en masse tophåndbold fra slutrunderne, altså både VM og EM i dame- og herrehåndbold. Det store fokus på håndbold er også tydeligt når man tænker på at Unibet har været sponsor for det danske herrelandshold. Det er som sagt også muligt at streame mindre sportsgrene såsom dart, volleyball, badminton, bordtennis, dart osv.

Unibet live streamingMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Det er nemt og gratis at få adgang til Unibet live streaming. Det eneste du behøver for at få adgang til tjenesten er, at have penge på din konto hos Unibet. Du har også adgang hvis du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Det er altså nok at have et lille beløb stående på din konto – du behøver aldrig at betale abonnement eller gebyrer for at streame direkte sport hos Unibet. Ulempen er dog at du ikke kan få adgang til billeder i fuld skærm.

Unibet live streaming er en god ekstra feature, som bidrager til en glimrende live betting oplevelse hos den populære bookmaker. Udvalget af live streams er ganske godt, og der dækkes mere end 10.000 sportsbegivenheder om året ifølge Unibet selv. Der er altså masser af muligheder for at se direkte sport mens du spiller live hos Unibet.

Unibet bet builder – Byg dit bet

Bet builder-funktionen er en nyhed hos Unibet, der nu gør det muligt for dig at bygge dit eget væddemål på pre-match, live og cash-out på alle de store fodboldligaer. I forhold til Bet Builder-funktioner hos konkurrerende bookmakere, skulle denne udmærke sig ved at være både bedre og hurtigere, og det må da også siges, at den faktisk fungerer rigtig fint. Den er nem at bruge, og så har man bare et godt overblik over de forskellige valgmuligheder.

Unibet mobil – spil på farten

I en branche præget af hård konkurrence, prøver bookmakerne hele tiden at skille sig ud fra mængden og forbedre deres produkter og services. I de seneste år er bookmakerapps blevet det nye sort i branchen – stort set alle bookmakere i den danske branche har udviklet deres egen mobilplatform eller app. Som en af de førende bookmakere i branchen, tilbyder Unibet naturligvis også deres egen mobilplatform, som kan benyttes på alle smartphones og tablets. Uanset om du er til iOS eller Android, kan du nyde godt af de mange funktioner og services hos Unibet via din mobil eller tablet. Som et ekstra plus er det ikke et krav at logge ind med NemID når du logger ind på din konto via Unibet mobil.

Der findes en gratis Unibet app til både iOS og Android-enheder. For at downloade appen til din iOS-enhed, skal du ganske enkelt åbne app Store og søge efter Unibet. I toppen af søgeresultatet vil du finde appen med navnet “Unibet sports betting”. Vi har gjort det ekstra nemt for dig – dette link fører dig direkte til appen i App Store, hvor du kan starte dit download. Hvis du har en Android-enhed, er processen desværre lidt mere besværlig, da Google Play ikke tillader bettingapps. Du skal i stedet åbne browseren på din mobil og gå til Unibet.dk. Her skal du åbne menuen til venstre og klikke på “Apps”, hvorefter du skal vælge “Unibet Sports Betting”. Her kan du se hvordan du skal downloade appen til din enhed, så du kan begynde at spille.

Unibet mobilMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Unibet mobil er en glimrende mobilplatform, som giver adgang til stort set alle de funktioner, du kan finde på hjemmesiden via din PC. Opbygningen er logisk og intuitiv og det er nemt og hurtigt at navigere rundt, så du kan finde den/de kampe du leder efter. En søgefunktion på forsiden gør det endnu nemmere at finde det, du leder efter. Der er også adgang til Unibet live betting, live streaming og cash out via mobilen. Desuden kan du frit foretage ind- og udbetalinger med de samme metoder som på hjemmesiden, og skulle du opleve problemer er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med Unibets kundeservice via mobilen. Generelt er Unibet mobil en god tilføjelse til din bettingoplevelse hos den skandinaviske bookmaker. Vær opmærksom på at at alle de væddemål du placerer via Unibet mobil også tæller med i omsætningskravet for velkomstbonussen.

Sikkerhed frem for alt

Ud over at tilbyde gode spil og odds, har Unibet også udviklet et nyt prisvindende spiller-sikkerhedssystem PS-EDS (Player Safety Early Detection System), hvilket vidner om Unibets dedikation til sikker og ansvarlig gambling.

Firmaets forpligtelse til sikkerhed og ansvarlighed reflekteres i deres engagement i europæiske spillerforeninger og udviklingen af PS-EDS. Unibet har en dedikeret sikkerhedsafdeling, som fokuserer på at identificere mistænkelige spillemønstre og som højner sitets omdømme omkring at levere sikker underholdning i spilbranchen.

Ind- og udbetalingsmuligheder hos Unibet

Der er mange forskellige betalingsmetoder at benytte når du vil overføre penge til og fra din Unibet konto, og alle overførsler foregår gebyrfrit. Desuden er det nemt og hurtigt at gennemføre overførsler, så du kan relativt hurtigt føre penge til og fra din konto. For at foretage en indbetaling, skal du ganske enkelt klikke på “Indbetal” når du er logget ind på din konto. Derefter bliver du ført videre til kassen, hvor du skal vælge mellem dine indbetalingsmuligheder. Når du har valgt din betalingsmetode og indtastet de nødvendige oplysninger, er pengene til rådighed på din konto med det samme.

Proceduren er den samme ved udbetalinger, omend det tager lidt længere tid inden de udbetalte penge er til rådighed på din valgte kilde. Vær opmærksom på at du som udgangspunkt skal udbetale til den samme kilde, som du brugte til at indbetale. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, som skal forhindre hvidvaskning af penge. I menuerne nedenfor har vi samlet det fulde overblik over alle ind- og udbetalingsmuligheder hos Unibet.

Unibet indbetaling

Metode Type Gebyr Behandlingstid Minimum Maksimum
Visa/MasterCard
/Maestro
Betalingskort Gratis Øjeblikkeligt DKK 80 DKK 100.000
Neteller eWallet Gratis Øjeblikkeligt DKK 120 DKK 100.000
Skrill eWallet Gratis Øjeblikkeligt DKK 120 DKK 100.000
Paysafecard Forudbetalt kort Gratis Øjeblikkeligt DKK 100 DKK 7.000
entropay Forudbetalt kort Gratis Øjeblikkeligt DKK 80 DKK 100.000
Instant Banking Bankoverførsel Gratis Øjeblikkeligt DKK 80 DKK 1.000
Bank Bankoverførsel Gratis 2-3 arbejdsdage Ingen Ingen

Unibet udbetaling

Metode Type Gebyr Behandlingstid Minimum Maksimum
Visa Betalingskort Gratis  1-3 arbejdsdage DKK 120 DKK 100.000*
Neteller eWallet Gratis Op til 12 timer DKK 120 DKK 100.000
Skrill eWallet Gratis Op til 12 timer DKK 120 DKK 100.000
Bank Bankoverførsel Gratis 1-3 arbejdsdage DKK 120 Ingen

*Der kan være begrænsninger på 8.000-15.000 kr.

Effektiv Unibet kundeservice

Der er altid hjælp at hente hos Unibet. Faktisk yder Unibet support døgnets 24 timer. Vær dog opmærksom på at supporten om natten foregår på engelsk.

Unibet kontaktMin. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Du kan rette henvendelse til Unibet kundeservice på følgende måder:

Unibet live chat

Få hurtig hjælp via Unibet live chat funktionen. Den gennemsnitlige ventetid på chatten er kun 15 sekunder! Chatten er åben på dansk fra 8-24 hver dag.

Unibet e-mail

Sender du en mail, skal dette ske til kundeservice@unibet.dk og her kan du forvente svar i løbet af 2 timer og 15 minutter.

Unibet telefon

Du kan ringe til Unibet kundeservice fra fastnettelefon på nummeret 80 82 60 80 og via mobil på nummeret 89 88 33 25.

Ventetiden for telefonopkald er skåret helt ned til 30 sekunder!

FAQ

Under Unibet FAQ finder du en liste fyldt med de ofte stillede spørgsmål i kundeservice. Her har du selv mulighed for at finde svar på mange af dine spørgsmål.

Unibet tilbyder en af branchens bedste kundeserviceløsninger med supportgaranti 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Desuden har Unibet kundeservice ganske kompetente medarbejdere, som altid er venlige og hjælpsomme. De sidder klar til at hjælpe dig med både store og små problemer, i de fleste tilfælde vil du have svar på dine spørgsmål på ganske få minutter.

Ofte stillede spørgsmål

Findes der en Unibet bonuskode?

Ved at klikke på et link her på siden aktiverer du vores Unibet bonuskode, så du kan modtage den flotte velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på den første indbetaling du foretager til din konto.

Hvordan får jeg min Unibet velkomstbonus?

For at aktivere din bonus, skal du bare klikke på et link her på siden og oprette en konto på Unibets hjemmeside. Når du opretter din konto, skal du huske at tilkendegive at du ønsker at modtage en velkomstbonus. Derefter skal du foretage din første indbetaling, og Unibet vil automatisk overføre et bonusbeløb svarende til din indbetaling til kontoen, så du har dobbelt så mange penge at gøre godt med når du starter med at spille på hjemmesiden.

Hvordan opretter jeg en konto hos Unibet?

Det er ganske nemt og hurtigt at oprette en konto og komme i gang med at spille. Du skal bare besøge Unibets hjemmeside og klikke på “opret konto” i øverste højre hjørne på forsiden. Derefter skal du angive dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer. Du skal desuden svare på et sikkerhedsspørgsmål, og endelig skal du aktivere Unibet velkomstbonussen hvis du ønsker at modtage den. Når du har gennemført kontooprettelsen, er du klar til at foretage din første indbetaling og begynde at spille.

Tilbyder Unibet live streaming?

Ja, Unibet har deres egen live streaming tjeneste, hvor der sendes direkte billeder fra mere end 10.000 sportsbegivenheder om året indenfor bl.a. fodbold, tennis, håndbold og basketball. Du skal bare have penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer for at få adgang til direkte billeder med Unibet live streaming.

Har Unibet en cash out funktion?

Ja, Unibet har deres egen cash out funktion med navnet Cash In, som giver mulighed for at lukke dine væddemål før de er afgjorte. På den måde kan du selv kontrollere hvornår du vil lukke et væddemål og mindske dine risici.

Kan jeg spille hos Unibet på min mobil?

Unibet har udviklet deres egen mobilplatform, som er tilgængelig for alle iOS- og Android-enheder. Du kan nemt og hurtigt hente deres gratis Unibet app til din smartphone eller tablet, og du kan også benytte mobilplatformen via browseren på din mobile enhed.

Hvordan kan jeg kontakte Unibet?

Unibet har en glimrende dansk kundeservice, som er åben fra 8-24 hver dag. Udenfor dette tidsrum kan du kontakte den engelske kundeservice. Unibet kontakt kan ske på følgende måder:

 • Livechat på dansk, der er åben fra 8-24 hver dag.
 • E-mail på adressen kundeservice@unibet.dk.
 • Fastnettelefon (gratis) på nummeret 80 82 60 80.
 • Mobil (normal takst) på nummeret 89 88 33 25.

Kan jeg få limits på mine spil hos Unibet?

Unibet er desværre kendt for at sætte begrænsninger på vindende kunders konti. Hvis du over længere tid udviser et vindende spillemønster eller hvis du har skabt et overskud på din konto, er der altså risiko for at du får sat meget lave grænser for hvor meget du kan spille for. I praksis kan Unibet sætte så lave limits at du mere eller mindre bliver udelukket fra at spille på hjemmesiden.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte hos Unibet?

Unibet accepterer en lang række betalingsmetoder når du skal overføre penge til og fra din konto. Du kan både benytte gængse betalingskort såsom MasterCard, Visa og Maestro, de populære eWallets Skrill og Neteller eller en god gammeldags bankoverførsel. Alle ind- og udbetalinger er gebyrfrie, og behandles relativt hurtigt.

Samlet vurdering af Unibet

Unibet er uden tvivl en af de førende aktører i den danske bookmakerbranche med et bredt udvalg af bettingmarkeder, konkurrencedygtige odds og en god live betting platform som nogle af de positive aspekter. I det store udvalg af spil kan du finde masser af odds både på populære sportsgrene, mindre sportsgrene samt alternative markeder såsom politik og underholdning. Tilbagebetalingsprocenterne er desuden ganske flotte, og kan på de største markeder nå helt op på 98%.

Live betting platformen fungerer som den skal, og har en brugervenlighed der er helt i top. Det er nemt at finde rundt mellem de mange livekampe, og udvalget af liveodds er ganske imponerende – selv på helt små kampe findes der ofte mere end 40 tilgængelige spiltyper. Udover dette kan du med Unibet live streaming følge med i et hav af sportsbegivenheder – mere end 10.000 om året. Så der er gode muligheder for at følge med i kampe mens du spiller live.

Alle de gode funktioner, som du finder på Unibets hjemmeside, er også tilgængelige via Unibet mobil, som er en brugervenlig og intuitiv mobilplatform, der gør det nemt at logge ind (uden NemID) og placere sine væddemål uanset hvor man måtte befinde sig.

Der er altså masser af gode grunde til at have en konto hos Unibet, og det bør være en del af din bookmakerportefølje hvis du leder efter gode odds og et bredt spiludvalg – både prematch og live. Det største minus er helt klart at Unibet sætter limits på deres vindende kunder – den slags forskelsbehandling kan kun trække gevaldigt ned i vores samlede vurdering af bookmakeren.

Hvis du har lyst til at prøve Unibet, så husk at du med vores Unibet bonuskode 2020 kan modtage en flot velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på den første indbetaling.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 40 kr. | Min. odds 1.40 | Omsættes 8x indenfor 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Afslør bonuskode!

Reklamelink

Har du lyst til at læse mere om Unibet? Så kan vi anbefale denne anmeldelse af Unibet bonuskode.